Babynest van Baby-krib.nl – veilig en veelzijdig

Babynest kopen?

Ben je in verwachting of krijgen vrienden of familie een baby? Denk dan ook eens aan een babynest. Het ideale geschenk voor de baby. Een babynest geeft een baby een eigen plekje van veiligheid en vertrouwen, altijd en overal.

Babynest online bestellen?

Bij baby-krib hebben we een groot assortiment babynestjes. Wilt u een groot of kleiner babynest? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Alle mogelijke designs hebben we op voorraad of leveren we snel. Zoek je een baby nest voor een jongen, meisje of wil je geen keuze maken? Bekijk ons gehele assortiment en laat je overtuigen. Het baby nest is de ideale oplossing en geweldig kado voor een babyshower.

Waar kun je een babynest voor gebruiken?

Een baby nest is ideaal voor thuis, onderweg en op vakantie. Een baby nest van Baby-Krib is zelfs mee te nemen in het vliegtuig omdat we uitsluitend met zachte materialen werken die snel drogen en slijtvast zijn. Ga je op visite en gaat de baby mee? Neem dan ook je baby nest mee, gun zo je baby rust en comfort.

Babynest wassen

Een baby nest van Baby-Krib is uitstekend te wassen en gaat daarom jaren mee. Op 30 graden met een fijn wasprogramma garandeer je de levensduur van je Baby nest. We horen van van ouders dat meerdere kinderen gebruik gemaakt hebben van hun baby nest.

Verschillende babynestjes

Bij Baby-Krib hebben we niet alleen veel designs,  maar ook innoveren we qua materiaal. Zo lanceerde we in 2016 een nieuw Baby nest gevuld met wol. Je baby geniet van de natuurlijke warmte van wol. Daarnaast ademt wol nog beter.

Biologisch babynest

Ben je opzoek naar een biologisch Baby nestje? In ons assortiment vind je al enkele biologische baby nestjes. Heb je specifieke wensen over de producten of duurzaamheid? Neem contact met ons op en we maken jouw baby nest op maat.

Is een babynest veilig?

Een babynestje lijkt op een draagbaar en makkelijk verplaatsbaar wiegje. Ideaal omdat je het bij je in bed kan leggen. Ga je wat anders doen overdag? Het babynest neem je gemakkelijk mee. Met een Baby-Krib voorkom je dat je als ouders per ongeluk op je baby rolt. Sommige ouders leggen hun baby heel even op de bank, met het risico dat ze eraf rollen, een babynest voorkomt dat uitstekend. Heb je vragen over het gebruik van een baby nest of ervaring van onze klanten? Bel gerust of lees onze Facebook pagina.

veilig en geborgen in de babynest

Babynest kopen – online en snel

Baby-Krib heeft een ruim assortiment babynestjes. Elke keer zijn we weer opzoek naar nieuwe stoffen, patronen en toepassingen. Twijfel je over jouw nieuwe babynest? Neem dan contact met ons op. We adviseren je graag.

Heb je een mooi babynestje gevonden in de webshop van Baby-krib.nl, twijfel dan niet langer en bestel direct in onze webshop.

Baby-Krib.nl hét adres voor de mooiste babynestjes

Al jarenlang maken wij de mooiste Baby kribs. Wat begonnen is als hobby groeide al snel uit tot een grote groep tevreden klanten. Kijk ook eens op onze Facebook pagina. Dan overtuigen alle mooie verhalen ook jou. Dus zoek je hét adres voor de mooiste babynestjes? Overweeg dan ook eens om een prachtige print te laten borduren, of de naam van de baby. Bij onze baby-kribs is enorm veel mogelijk. We helpen je graag.

Babynestje gebruiken