Babynest wassen

Heb je een babynest gekocht? Of twijfel je nog omdat je niet weet hoe je een babynest kunt gebruiken? Heb je er al één, en wil je het babynest wassen? Dan is dat geen probleem. Een babynest van Baby-Krib is in ieder geval uitstekend te wassen en gaat daarom jaren mee. Op 30 graden met een fijn wasprogramma garandeer je de levensduur van je Babynest. We horen van van ouders dat meerdere kinderen gebruik gemaakt hebben van hun baby nest vanwege de goede kwaliteit.

Babynestjes zijn eenvoudig te wassen

De stof is meestal gemaakt van 100% katoen, het matras/vulling is meestal gemaakt van Polyester vezels & polyether matras. Het babynestje wassen op 30° C is al voldoende. Nadat je het babynestje gewassen hebt kun je het laten drogen op een wasrek. Binnen enkele uren is het babynestje droog en weer te gebruiken. We adviseren om het babynestje niet altijd in de volle zon te leggen. Zoals alle stoffen kan de kleur minder worden. Twijfel je over de mogelijkheden? Dan kun je eenvoudig contact met ons opnemen.

Babynest kopen – online en snel

Baby-Krib heeft een ruim assortiment babynestjes. Elke keer zijn we weer opzoek naar nieuwe stoffen, patronen en toepassingen. Twijfel je over jouw nieuwe babynest? Neem dan contact met ons op. We adviseren je graag.

Heb je een mooi babynestje gevonden in de webshop van Baby-krib.nl, twijfel dan niet langer en bestel direct in onze webshop.

Baby-Krib.nl hét adres voor de mooiste babynestjes

Al jarenlang maken wij de mooiste babynestjes. Wat begonnen is als hobby groeide al snel uit tot een grote groep tevreden klanten. Kijk ook eens op onze Facebook pagina. Dan overtuigen alle mooie verhalen ook jou. Dus zoek je hét adres voor de mooiste babynestjes? Overweeg dan ook eens om een prachtige print te laten borduren, of de naam van de baby. Bij onze babynestjes is enorm veel mogelijk. We helpen je graag.

Babynestje gebruiken